FamilieTestamente tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor arveretten. Vi er alle uddannet på Københavns eller Aalborg Universitet, og specialiserer os udelukkende i testamenter, børnetestamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor arveretten. Processen hos FamilieTestamente er enkelt og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris på udarbejdelsen af dit testamente.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Emma Christensen. FamilieTestamente startede ud som en hobby, da Emma fik barn og dermed ikke længere havde tid og mulighed for at beholde sit studiejob. Hun grundlagde derfor FamilieTestamente og arbejdede i begyndelsen hjemme fra sin egen stue. Virksomheden blev dog hurtigt en succes, som resulterede i et stort kundetække, der krævede ansættelse af flere jurister. I dag har Familie Testamente kontor i Albertslund, og der ansættes flere medarbejdere i takt med, at virksomheden bliver større.

Mission
Hos FamilieTestamente er vores mission, at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede testamenter, som sikrer dig og din familie bedst muligt. Vi hjælper dig med et juridisk korrekt testamente, der afspejler din sidste vilje, og sikrer at din arv går til dem, du ønsker.

Vision
Vores vision er, at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af testamenter. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt testamente og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris.

emma

Emma Christensen
Adm. direktør, partner, stifter

Emma er ejer af og direktør i FamilieTestamente og grundlagde virksomheden i 2016. Emma er uddannet fra Københavns Universitet, og har siden opstarten af Familie Testamente haft fokus på at hjælpe virksomhedens klienter med at udarbejde testamenter. Derudover står hun for driften af virksomheden. Emma har stor praktisk erfaring inden for jurafaget og har blandt andet arbejdet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Derudover har hun arbejdet på et advokatkontor, hvor hun udarbejdede testamenter.

rw2

Rizwan Ul Hassan
Vicedirektør

Maria_omredigeret

Maria Wenzel Sørensen
Chefjurist, partner, cand.jur.

Maria er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Maria har igennem sin uddannelse specialiseret sig i familie- og arveret, og besidder en stor viden inden for området. Maria har skrevet speciale i faget og arveretten er således en af Marias kernekompetencer. Maria har blandt andet tidligere siddet med udarbejdelse af lejekontrakter samt rådgivning inden for lejeret og boligret. Maria sidder nu primært med udarbejdelse af testamenter samt rådgivning i arveret.

IMG_1973 kopi

Jan Mejlkjær
Marketingdirektør, partner

Jan er partner og medstifter af FamilieTestamente, og har siden 1998 arbejdet med online markedsføring og start-up projekter. Jan har en stor erfaring inden for annoncering på de sociale medier og har været involveret i flere succesfulde online virksomheder.

kopi_MM

Jørgen Koch
Chefrådgiver, partner

IMG_20531

Hidea Wardeh
Chefrådgiver

IMG_1949 kopi

Jalice Afzaal
Juridisk Chefrådgiver

louise

Louise Bryde Nielsen
Cand.jur.

Louise er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Louise har arbejdet på et advokatkontor i fire år, hvor hun har rådgivet klienter indenfor familie- og arveret samt dødsbobehandling. Arveretten og dødsbobehandling er således en af Louises kernekompetencer. Louise har endvidere arbejdet frivilligt med konfliktrådgivning og som mentor og har derudover skrevet speciale om konfliktmægling i familiesager.

nina

Nina Mehrabi
Cand.jur.

IMG_1963 kopi

Sofia Noël Bredgaard
Cand.jur.

IMG_20181

Tanja Toy Christoffersen
Cand.jur.

IMG_19881

Mia Lyngbak Rasmussen
Cand.jur.

fp

Helle Wensien-Jegsen
Cand.jur.

fp

Aqdas Arshad
Cand.jur.

fp

Camilla Junge
Stud.jur.

fp

Tine Elise Kristensen
Stud.jur.