Familie Testamentets rejse begyndte en sensommerdag 2016

Min kæreste Jan og jeg havde lige skiftet sorgløs tosomhed ud med rendyrket kernefamilieidyl. Vores guldklump Fiona havde meldt sin ankomst. Lykken ankom i en lille, dunet ‘pakke’, som vi døbte Fiona – det samme gjorde alvoren. For pludselig gik det op for os, at vi var blevet voksne. Vi var blevet en familie. En rigtig familie med en rigtig families forpligtelser. Hvordan ville Fionas fremtid blive? Hvor skulle hun gå i skole? Skulle vi lave en børneopsparing til hende? Mine tanker kredsede konstant om familiens ve og vel.

Vores boligsituation udgjorde den største bekymring. Jan og jeg var ikke gift og vi boede alle tre i hans lejlighed. Vi havde længe talt om at få lavet et testamente. Testamentes vigtighed havde jeg lært alt om på jurastudiet, men alligevel gjorde jeg som mange andre i samme situation – nølede. For var det ikke både besværligt, dyrt og tidskrævende at sikre sin familie med et testamente? Hvis min kæreste gik bort, ville hans lejlighed blive solgt og vores datter Fiona ville arve pengene. Da hun er under 18 år skulle arven båndlægges indtil hun fylder 18 år. Rent praktisk betød det, at Fiona og jeg ville miste vores hjem. Scenariet var skrækindjagende. De personlige konsekvenser var enorme. Og spiren til Familie Testamente blev lagt. For hvor mange andre familier levede ikke i samme sårbare situation? Hvordan kunne jeg med min juridiske baggrund og erfaring gøre processen med at stifte et testamente nemt, overskueligt og let tilgængeligt for alle danskere?

Det var sådan jeg fik idéen til at starte FamilieTestamente.dk. Tanken og målet var, at vi skulle gøre det så simpelt og nemt som muligt at hjælpe danske familier.

Al rådgivning foregår over telefonen, testamentet bliver udarbejdet indenfor 24 timer og sendt til klienten på email eller pr. post.

Det viste sig at være en stor succes, og vi havde allerede 123 henvendelser den første uge.

I oktober 2016 havde jeg så travlt, at jeg måtte ansætte to jurastuderende til at hjælpe mig. Jeg var samtidig blevet gravid med barn nr. 2, og eftersom efterspørgslen steg for hver dag der gik, fik vi en partner ind i virksomheden. I maj måned var der 13 ansatte, nu i august 2018 er der mere end 50 fuldtidsansatte. Det har været et kæmpe eventyr og rejse, og det giver den bedste følelse i maven, at vi hjælper så mange familier dagligt og samtidig har vi skabt mange nye arbejdspladser.


Call Now Button