Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Legeheltene

Testamentér til Legeheltene

Når du testamenterer til Legeheltene, er du med til at skabe et frirum for indlagte børn – et frirum hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom for en stund træder i baggrunden.

Hvis du ønsker at testamentere til Legeheltene, skal du oprette et testamente. Vores specialiserede jurister tilbyder gratis juridisk rådgivning om arv og testamente, og derudover får du 25% rabat på dit testamente, når du tilgodeser Legeheltene i dit testamente.

Opret et testamente allerede i dag

Ved at oprette et testamente bestemmer du selv, hvordan arven efter dig skal fordeles. Du har således mulighed for at tilgodese en velgørende organisation – som fx Legeheltene i dit testamente. Du bestemmer selv, om du ønsker at betænke Legeheltene med et bestemt beløb eller med en procentdel af arven.

Vi anbefaler altid, at du får rådgivning – og hjælp til udarbejdelse af dit testamente af en jurist. På den måde sikrer du, at testamentet er udformet juridisk korrekt og er tilpasset netop dine behov og ønsker.

Hos FamilieTestamente kan du komme i gang nemt og hurtigt og have dine dokumenter inden for 24 timer.

Støt velgørenhed og giv dine arvinger en større kontant arv

Det kan i nogle tilfælde være en økonomisk fordel at betænke en velgørende organisation i dit testamente. Dette er tilfældet, hvis dine arvinger er eksempelvis en søster, niece eller en god ven.

Hvis du vælger at donere 30% af arven efter dig til Legeheltene, mod at vi betaler bo- og tillægsboafgiften for dine arvinger (gælder ikke livsarvinger), vil dine arvinger modtage en større kontant arv, end hvis du testamenterede hele arven til dem. Dette skyldes, at visse velgørende organisationer, herunder Legeheltene, er fritaget for at betale bo- og tillægsboafgift.

Vælger du at tilgodese Legeheltene med 30% og minimum 25.000 kr. betaler Legeheltene for udarbejdelse af testamentet når det er udarbejdet af FamilieTestamente.

Du er altid velkommen til at kontakte FamilieTestamente for råd, og vejledning.
tlf. 71 99 21 44, mail: kontakt@familietestamente.dk

FamilieTestamente ApS

Tlf.: (+45) 71 99 21 44
Email: kontakt@familietestamente.dk

CVR nr.: 37930725

Bliv kontaktet af en jurist og få gratis rådgivning

Om Legeheltene

Alle børn har ret til et liv med aktiv leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Derfor har Børneulykkesfonden startet Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

En aktiv hverdag på hospitalet

Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

Et frirum for børnene

Legeheltene arbejder for at skabe et frirum for de indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab. Et frirum, hvor nye venskaber kan opstå, og hvor følelsen af ensomhed formindskes.

Bevægelse gennem leg

Inaktivitet i længere perioder kan have store konsekvenser for et barns udvikling. Legeheltenes formål med at bringe fysisk aktivitet ind på hospitalerne er at sikre, at børnenes udvikling ikke går i stå under indlæggelsen. Legeheltene arrangerer bevægelsesfyldte lege, der stimulerer og udfordrer børnene, og som derved bidrager positivt til børnenes fysiske, kognitive og sociale udvikling. Alle Legehelte er desuden professionelle fagfolk, som tilpasser aktiviteterne i forhold til det enkelte barns fysiske udfoldelsesmuligheder, med det for øje, at alle børn skal kunne være med.