Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Sådan laver vi dine dokumenter

Din dokumentproces

Sagsbehandlingen hos FamilieTestamente kan inddeles i fire faser. Læs med her for at få et overblik over processen for dine dokumenter her hos os.

Juridisk rådgivning

Som det første tager vi en snak med dig om din situation, og om hvordan du ønsker, at sikre dig og dine nærmeste i tilfælde af sygdom, skilsmisse og dødsfald. Denne samtale tager vi over telefonen, via et online-møde eller som et fysisk møde på et af vores kontorer i Aarhus eller Køge.

Sammen finder vi frem til, hvad der skal stå i dit dokument. Vi stiller relevante spørgsmål, som du måske ikke har taget stilling til før nu, og vi besvarer de spørgsmål og bekymringer, som du selv går og mangler afklaring på.

Dokument udarbejdes

På baggrund af vores samtale, sammensætter vi et tilpasset dokumentudkast til dig. Vores jurister udarbejder og fremsender dokumenter inden for 24 timer. Kort efter samtalen har du dermed et dokument ved hånden, som du selv kan gennemgå – og meget gerne sammen med dine nærmeste.

Du skal mærke efter, om det føles rigtigt. Ellers tager vi en snak om de rettelser, du måtte have, og får dokumentet tilpasset dine ønsker bedst muligt.

Godkendelse af dokument

Når du har gennemgået dokumentet, og du er tilfreds med indholdet, skal du henvende dig til os og give en endelig godkendelse. Dermed ved vi med sikkerhed, når du ønsker at vi skal gå videre og få dokumentet gyldigt oprettet.

Det endelige dokument

For at en fremtidsfuldmagt skal blive gyldigt skal det sendes til tinglysning og underskrives hos en notar.

Et testamente skal underskrives hos en notar eller af to vitterlighedsvidner. En ægtepagt skal underskrives af dig og din ægtefælle, hvorefter den skal sendes til tinglysning.

Et forhåndssamtykke skal underskrives af parret, barnet og to vitterlighedsvidner.

Derudover gælder der andre betingelser for andre typer af juridiske dokumenter.

Uanset hvilke krav loven stiller, hjælper vi dig med at få gjort dokumentet færdigt og korrekt oprettet.

Mangler du et overblik over hvilke dokumenter, som der er relevante for dig og din familie, så kontakt os på telefon 71 99 21 44 eller via e-mail kontakt@familietestamente.dk. Så hjælper vi dig med at få sat gang i processen i dag.

Af stud. jur. Cecilie Schou-Olesen