Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Medarbejder Emma hos FamilieTestamente

EMMAS BREVKASSE

Januar: Emmas brevkasse

Kære Emma

Jeg skriver til dig, da min mand og jeg er kommet i tvivl om hvorvidt vi behøver, at oprette et testamente. Vi har to fælles børn og er helt sikrer på, at de to nok skal blive enige om, hvem der skal have hvad af vores ting.

Begge vores børn er lykkeligt gift, og vi er meget glade for vores svigerbørn. Selvom vi har et tæt bånd med både vores børn og svigerbørn, er det meget vigtigt for min mand og jeg, at arven efter os forbliver hos vores børn og går videre til vores børnebørn, hvis nu vores børn skulle blive skilt.

Er arveloven indrettet således automatisk eller kræver det, at vi opretter et testamente, hvor dette skrives ind?

Med venlig hilsen
Anne

Kære Anne

Mange tak for et super godt og ikke mindst ofte stillede spørgsmål.

Såfremt du og din mand ikke laver noget testamente, vil arven efter jer blive fordelt ligeligt imellem jeres børn. Som du rigtigt nok er inde på, vil jeres børn skulle dele arven efter jer med deres ægtefælle, såfremt de skal skilles. Netop derfor er det enormt vigtigt, selv i jeres tilfælde, at få lavet et testamente.

Hvis I vil sikre, at arven efter jer forbliver hos jeres børn og går videre til jeres børnebørn, så kræver dette, at der laves et testamente, hvor der lægges særeje på jeres børns arv efter jer.

Hos FamilieTestamente kan vi hjælpe dig med udarbejdelsen af jeres testamente og vil vejlede jer hele vejen igennem. Vi sidder klar på telefonen til at tage en snak med dig.

De bedste hilsner
Emma, Familie Testamente

Læs mere om testamente