Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Er du jurist og drømmer du om at formidle familie- og arveret i øjenhøjde?

FamilieTestamente vokser yderligere, og vi søger derfor flere jurister til vores stærke hold
  • Er du jurist og har kendskab til familie- og arveret, eller skal det være dit nye juridiske speciale?
  • Er du nysgerrig på mennesket bag klienten?
  • Har du lyst til at arbejde med personlig rådgivning og formidle familie- og arveret til en større forsamling?
  • Og vil du være en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed i vækst med muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt?
Velkommen til FamilieTestamente

Vores mission er, at sikre flest mulige danskere ved sygdom, skilsmisse og død.

FamilieTestamente er en af Danmarks største virksomheder inden for familie- og arveret med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning. Vi anvender tech for at optimere processerne og gøre hverdagen meget mere spændende. Selvom vi udbyder vores ydelser digitalt, mener vi stadig at et digitalt produkt skal kombineres med individuel rådgivning.

Vi er i høj vækst og udvider vores team af dygtige jurister, hvor du vil blive en del af et højt fagligt miljø, hvor vi dagligt spiller hinanden gode. Stemningen på kontoret er god, og vi forstår at få det bedste ud af en arbejdsdag. Og så tilbyder vi god fleksibilitet både i forhold til hjemmearbejde og arbejdstid.

Vi nærmer os 30 ansatte fordelt på vores kontorer i Aarhus og Køge.

Jobbet som jurist i FamilieTestamente

Vi samarbejder med nogle af landets største pengeinstitutter og pensionskasser og tilbyder helhedsbaseret rådgivning indenfor familie- og arveret.

Du vil få stor variation i din dagligdag, i de kunder du møder og i kompleksiteten hos den enkelte, så opgaverne er tilsvarende meget alsidige. Vi ønsker at gøre det nemt og tilgængeligt for vores kunder, som kan møde os digitalt, telefonisk, via teams, ved foredrag eller fysiske møder.

Mere konkret kommer du bl.a. til at:

  • Rådgive omkring familie- og arveret
  • Afholde foredrag i samarbejde med vores samarbejdspartnere
  • Undervise vores samarbejdspartners medarbejdere i familie- og arveret
  • Være kontaktperson for udpegede samarbejdspartnere
  • Lave juridiske undersøgelser og skrive faglige artikler
  • Bidrage til at udvikle vores virksomhed og den høje faglighed i teamet
Jurist med høj kvalitet

Du leverer høj kvalitet og er grundig i din rådgivning. Du nyder at være i kontakt med mange mennesker hver dag og det er vigtigt at du kan formidle juraen på en let forståelig måde. Samtidig har du en stærk forretningsmæssig forståelse og er ambitiøs på både egne og vores vegne. Men du har også en åbenhed, imødekommenhed og motivation for at involvere dig og videndeler med dit team.

Det vigtigste for os er ikke, om du lige er blevet færdig med din uddannelse eller har flere år fra branchen med i bagagen – men om du har den rette indstilling, når vi møder dig. Vi forestiller os dog, at du har lyst til at videreudvikle dig sammen med os, så vi hele tiden er på forkant med de forskellige fremskridt.

Vi vægter vores værdier, kvalitet i rådgivningen og service meget højt, og vi har brug for en kollega, der matcher de ambitioner.

Vil du tage det næste skridt i dit arbejdsliv hos os?

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, må du endelig kontakte direktør Thomas Funch på tlf. 7174 7771 eller e-mail thomas@familietestamente.dk

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link – vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så søg gerne allerede i dag.

Søg jobbet her

Du kan læse om hvordan vi behandler dine persondata i vores persondatapolitik for rekruttering som du finder på vores hjemmeside her. 

Vi er en del af DreistStorgaard Advokater

og vi deler kontor i Køge og Aarhus. I alt beskæftiger vi ca. 115 gode og dygtige mennesker, en blanding af advokater, jurister, sagsbehandlere, jurastuderende mm. Advokaterne i DreistStorgaard Advokater bistår FamilieTestamentes jurister med læring og løbende uddannelse.

Du kan læse mere om os her.