Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

En familie der går i en skov i efterårsfarver

Er du jurist og drømmer du om at formidle familie- og arveret i øjenhøjde?

Er du jurist og har kendskab til familie- og arveret, eller skal det være dit nye juridiske speciale? Er du nysgerrig på mennesket bag klienten?

Har du lyst til at arbejde med personlig rådgivning og formidle familie- og arveret til en større forsamling? Og vil du være en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed i vækst med muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt?

Velkommen til FamilieTestamente

FamilieTestamente er en af Danmarks største virksomheder inden for familie- og arveret og anvender tech for at optimere processerne og gøre hverdagen meget mere spændende. Vi har kontorer i København, Køge, Holbæk, Næstved og Aarhus.  Vores mission er, at sikre flest mulige danskere ved sygdom, skilsmisse og død. Vi er i høj vækst og udvider vores team af dygtige jurister.

Dit nye team på 10 jurister og 5 stud.jur. sidder i Køge og Aarhus, men du er også meget velkommen til at arbejde fra enten Holbæk eller Næstved, hvis det passer dig bedre.

” Selvom vi udbyder markedets bedste digitale løsninger indenfor familie- og arveret, mener vi stadig at et digitalt produkt skal kombineres med individuel rådgivning”, fortæller Thomas Funch, Direktør.

Du bliver en del af et højt fagligt miljø, hvor vi dagligt spiller hinanden gode.

Stemningen på kontoret er god, og vi forstår at få det bedste ud af en arbejdsdag. Og så tilbyder vi god fleksibilitet både i forhold til hjemmearbejde og arbejdstid.

Tag ejerskab for din hverdag

Vi samarbejder med nogle af landets største pengeinstitutter og pensionskasser og tilbyder helhedsbaseret rådgivning indenfor familie- og arveret. Du vil få stor variation i din dagligdag, i de kunder du møder og i kompleksiteten hos den enkelte, så opgaverne er tilsvarende meget alsidige. Vi ønsker at gøre det nemt og tilgængeligt overfor vores kunder, som kan møde os digitalt, telefonisk, via teams, ved foredrag og fysiske møder.

Mere konkret kommer du bl.a. til at:

  • Rådgive omkring familie- og arveret
  • Afholde foredrag i samarbejde med vores samarbejdspartnere
  • Undervise vores samarbejdspartners medarbejdere i familie- og arveret
  • Være kontaktperson for udpegede samarbejdspartnere
  • Lave juridiske undersøgelser og skrive faglige artikler
  • Bidrage til at udvikle vores virksomhed og den høje faglighed i teamet
Jurist med høj kvalitet

Du leverer høj kvalitet og er grundig i din rådgivning. Du nyder at være i kontakt med mange mennesker hver dag og det er vigtigt at du kan formidle juraen på en let forståelig måde. Samtidig har du en stærk forretningsmæssig forståelse og er ambitiøs på både egne og vores vegne. Men du har også en åbenhed, imødekommenhed og motivation for at involvere dig og videndeler med dit team.

Det vigtigste for os er ikke, om du lige er blevet færdig med din uddannelse eller har 20 år fra branchen med i bagagen – men om du har den rette indstilling, når vi møder dig. Vi forestiller os dog, at du har lyst til at videreudvikle dig sammen med os, så vi hele tiden er på forkant med de forskellige fremskridt.

Vi vægter vores værdier, kvalitet i rådgivningen og service meget højt, og vi har brug for en kollega, der matcher de ambitioner.

Vi er en del af DreistStorgaard Advokater og vi deler kontor i København, Køge, Holbæk, Næstved og Aarhus. I alt beskæftiger vi ca. 100 gode og dygtige mennesker, en blanding af advokater, jurister, sagsbehandlere, jurastuderende mm. Advokaterne i DreistStorgaard Advokater bistår FamilieTestamentes jurister med læring og løbende uddannelse.

Vil du tage det næste skridt i dit arbejdsliv hos os?

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, må du endelig kontakte direktør Thomas Funch på tlf. 7174 7771 eller e-mail thomas@familietestamente.dk

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link – vi indkalder løbende til samtaler, så søg gerne allerede i dag.