Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

FamilieTestamente har indgået samarbejde med fire pengeinstitutter

De sidste måneder har FamilieTestamente indgået aftale med ikke mindre end fire pengeinstitutter; Sydbank, Sparekassen Sjælland-Fyn, Jyske Bank og Andelskassen.

FamilieTestamente har styrket deres forretning yderligere med disse fire samarbejdspartnere, og ikke mindst missionen om at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede juridiske dokumenter, som sikrer dig og din familie bedst mulig.

Det kan være svært at forholde sig til testamenter og fremtidsfuldmagter, men det er vigtigt at tage stilling, inden det er for sent. Samarbejdet med pengeinstitutterne giver pengeinstitutternes op mod 2 mio. kunder mulighed for at få gratis juridisk rådgivning og rabat på juridiske dokumenter hos FamilieTestamente. Al rådgivning bliver foretaget af FamilieTestamentes specialiserede jurister, som rådgiver indenfor alle aspekter af familie- og arveret.

”Vi er meget stolte over at få muligheden for at indgå samarbejde med fire stærke samarbejdspartnere, som hver især vægter gode relationer højt, kvalitet i rådgivningen og som ønsker at sikre sine kunder i alle livets faser.  Vi er glade for, at vi i tæt samarbejde med Jyske Bank, Sydbank, Sparekassen Sjælland-Fyn og Andelskassen kan tilbyde deres kunder tryghed i form af skræddersyede juridiske dokumenter inden for familie- og arveretten”, fortæller Thomas Funch, direktør i FamilieTestamente.

Det har været en målrettet og afgørende del af FamilieTestamentes forretningsstrategi at indgå i samarbejde med virksomheder, som deler vores værdier og vision om at sikre danskerne i tilfælde af sygdom, skilsmisse og dødsfald.

”Det glæder mig særligt, at vores nye samarbejdspartnere deler vores syn på vigtigheden af dette arbejde. Ved at tage ansvar og indgå i dette partnerskab tager vi sammen et stort skridt mod at give bankernes kunder og medarbejdere den tryghed, de fortjener gennem skræddersyede juridiske dokumenter fra FamilieTestamente. Vi er taknemmelige for den tillid, der er blevet vist os”, fortæller Thomas Funch, direktør i FamilieTestamente.

FamilieTestamente er en stærk samarbejdspartner med stor erfaring i familie- og arveret

FamilieTestamente har et stort fokus på den juridiske og personlige rådgivning. Thomas Funch uddyber:

 ”For FamilieTestamente handler det om at sikre familien hele vejen rundt, både der, hvor de er netop nu, men også i fremtiden. Det gør vi gennem høj faglighed og rådgivning, som udmønter sig i udarbejdelsen af de nødvendige juridiske dokumenter af den højeste kvalitet.”

FamilieTestamente har stor erfaring med partnerskaber til fordel for kunderne gennem samarbejde med andre virksomheder og organisationer. 

FamilieTestamente er én af Danmarks største virksomheder inden for familie-og arveret, og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning.