Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Tryghed for dig selv og din familie

FamilieTestamente hjælper Sydbanks kunder med at skabe en sikker og tryg fremtid

Hvem arver efter dig, og hvem tager beslutninger, hvis du bliver alvorligt syg? Det kan være svært at forholde sig til testamenter og fremtidsfuldmagter, men det er vigtigt at tage stilling, inden det er for sent.

FamilieTestamente – én af Danmarks største virksomheder indenfor familie- og arveret – og Sydbank indgår et stærkt og betydningsfuldt samarbejde til fordel for Sydbanks kunder.

Med samarbejdet får Sydbanks kunder nu mulighed for at få gratis juridisk rådgivning og rabat på juridiske dokumenter hos FamilieTestamente. Al rådgivning bliver foretaget af FamilieTestamentes specialiserede jurister, som rådgiver indenfor alle aspekter af familie- og arveret.

Vi er meget stolte over at få muligheden for at indgå et samarbejde med Sydbank, som vægter dygtighed, relationer og værdi højt. Dette er et værdigrundlag, som vi deler og har fokus på i vores daglige arbejde med høj faglig rådgivning og korrekt udarbejdede juridiske dokumenter. Vi er glade for, at vi i tæt samarbejde med Sydbank kan tilbyde deres kunder tryghed for dem selv og deres familier, fortæller Thomas Funch, direktør i FamilieTestamente.

For Sydbank har det også stor vigtighed at skabe tryghed omkring deres kunder.

”I Sydbank er kundens økonomi omdrejningspunktet for vores rådgivning. Derfor er vi glade for, at vi sammen med FamilieTestamente nu kan binde den sidste sløjfe i forhold til at sikre kunden, hvis livet tager en uventet drejning. Vi oplever, at mange kunder gerne vil tage stilling til, hvordan fx arven skal fordeles, men at de i en travl hverdag ofte ikke får taget det sidste skridt til at kontakte en advokat for at  få de nødvendige dokumenter udfærdiget,” udtaler afdelingsdirektør i Sydbank Gitte Stentoft – Pension og formue.

Sydbank har senest i en undersøgelse fra september 2023 via YouGov blandt andet fået bekræftet, at det kun er 22 % af alle samlevende par, der har skrevet testamente. Kun 5 % af den voksne befolkning har oprettet en fremtidsfuldmagt. Det viser, at mange kan stå i en svær situation, hvis de ikke længere kan varetage deres økonomi eller har behov for, at en anden person får indsigt i ens  personlige forhold.

FamilieTestamente har sammen med Sydbank gjort det nemt og hurtigt at få juridisk rådgivning, der sikrer kunden.
Samarbejdspartner med stor erfaring i familie- og arveret

FamilieTestamente har et stort fokus på den juridiske og personlige rådgivning. Thomas Funch uddyber:

Vi har et meget stærkt udvalg af familiearveretslige produkter og ydelser, som Sydbanks kunder får adgang til. For FamilieTestamente handler det om at sikre familien hele vejen rundt, både der, hvor de er netop nu, men også i fremtiden. Det gør vi gennem høj faglighed og rådgivning, som udmønter sig i udarbejdelsen af de nødvendige juridiske dokumenter af den højeste kvalitet.

FamilieTestamente har stor erfaring med partnerskaber til fordel for kunderne gennem samarbejde med andre virksomheder og organisationer.