Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

FamilieTestamente & Sparekassen Sjælland-Fyn indgår samarbejde til gavn for sparekassens kunder

Hvem arver efter dig, og hvem tager beslutninger, hvis du bliver alvorligt syg? Det kan være svært at forholde sig til testamenter og fremtidsfuldmagter, men det er vigtigt at tage stilling, inden de er for sent.

Med et testamente og en fremtidsfuldmagt får du skabt en sikker og tryg fremtid for dig selv og din familie.

FamilieTestamente og Sparekassen Sjælland-Fyn har netop indgået et stærkt henvisningssamarbejde, der betyder, at sparekassens kunder får   rådgivning og rabat på alle juridiske dokumenter hos FamilieTestamente. 

Vi er meget stolte over at få muligheden for at indgå et henvisningssamarbejde med en samarbejdspartner, som vægter kvalitet i rådgivningen højt, og som har et ønske om at sikre sine kunder bedst muligt. Vi er glade for, at vi i tæt samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn kan tilbyde sparekassens kunder tryghed i form af skræddersyet juridiske dokumenter inden for familie- og arveretten. Det er det helt rette match. Både FamilieTestamente og Sparekassen Sjælland-Fyn har kunderne i centrum og fokus på at skabe gode og trygge relationer,” fortæller Thomas Funch, direktør i FamilieTestamente.

For Sparekassen Sjælland-Fyn giver det god mening at samarbejde med FamilieTestamente.

”I Sparekassen-Sjælland-Fyn følger vi vores kunder gennem hele deres livscyklus. Fra deres første konto med lommepenge, til boligkøb og pensionsopsparing, men også hvis krisen rammer. Derfor er det helt naturligt, at vi hjælper vores kunder til at tænke på fremtidsfuldmagt og testamente, før det er for sent. På den måde kan vi være med til at sikre tryghed og stabilitet, uanset hvor vores kunder er i livet,” fortæller administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson, om det nye henvisningssamarbejde.

Samarbejdspartner med stor erfaring i familie- og arveret

FamilieTestamente er én af Danmarks største digitale virksomheder inden for familie-og arveret, og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning. Thomas Funch uddyber:

Vi har et meget stærkt udvalg af familie arveretslige produkter og ydelser, som Sparekassen Sjælland-Fyns kunder får adgang til. For FamilieTestamente handler det om at sikre familien hele vejen rundt, både der hvor de er netop nu, men også i fremtiden. Det gør vi gennem høj faglighed og rådgivning, som udmønter sig i udarbejdelsen af de nødvendige juridiske dokumenter af den højeste kvalitet.

FamilieTestamente har stor erfaring med partnerskaber til fordel for kunderne gennem samarbejde med andre virksomheder og organisationer. 

Vi har gode erfaringer med at samarbejde med andre virksomheder, når vi tilbyder vores ydelser og produkter. Den erfaring trækker vi på, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til Sparekassen Sjælland-Fyns kunder,” siger Thomas Funch afslutningsvist.

FamilieTestamente yder rådgivning af absolut højeste faglige kvalitet kombineret med de nyeste digitale løsninger. Det er højt specialiserede jurister, som foretager al rådgivning inden for alle aspekter af familie- og arveret.