Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Flere danskere laver fremtidsfuldmagter – men hver 5. blev i 2023 afvist eller delvist afvist

En nylig artikel fra DR.dk fremhæver, at flere danskere end nogensinde før har lavet en fremtidsfuldmagt, men desværre er der fejl i hver 5., hvilket har store konsekvenser.

I 2023 blev der tinglyst 107.050 fremtidsfuldmagter, hvoraf 2.412 blev anmodet om ikraftsættelse. Af disse blev 470 helt eller delvist afvist, hvilket betyder, at ca. hver femte fremtidsfuldmagt blev afvist. Årsagerne til afslag inkluderer upræcise formuleringer og bestemmelser i strid med lovgivningen.

Risici ved at lave fremtidsfuldmagter selv

Der er mange virksomheder som tilbyder platforme til at lave fremtidsfuldmagter online, men dette kan være risikabelt. At udarbejde en fremtidsfuldmagt er en kompleks proces, der kræver præcis juridisk formulering og overholdelse af specifikke juridiske krav. Uden den rette rådgivning kan man begå fejl, der kan føre til, at fuldmagten bliver ugyldig eller misforstået.

Selvom det kan virke nemt at lave en fremtidsfuldmagt online, er det en opgave, der kræver præcision og juridisk viden. For at sikre, at din fremtidsfuldmagt er gyldig og i overensstemmelse med dine ønsker, er det bedste valg at få rådgivning fra uddannede jurister. Dette giver ikke kun sikkerhed for dig, men også tryghed for dine nærmeste.

Hos FamilieTestamente har vi kun ansat uddannede jurister med erfaring og speciale i familie- og arveretten. Vi tilbyder både en online løsning og en skræddersyet løsning med personlig rådgivning. Vores online løsning er udarbejdet af vores jurister, og sikrer, at din fremtidsfuldmagt bliver lavet korrekt.

Fordelene ved rådgivning af jurister fra FamilieTestamente
  • Juridisk Ekspertise: FamilieTestamente tilbyder professionel rådgivning fra erfarne og uddannede jurister, der sikrer, at din fremtidsfuldmagt er korrekt udformet. Dette mindsker risikoen for fejl og sikrer, at dine ønsker bliver opfyldt præcist.
  • Konfliktforebyggelse: En korrekt formuleret fremtidsfuldmagt forhindrer misforståelser og potentielle konflikter mellem fuldmægtigen, familiemedlemmer og tredjeparter.
  • Skræddersyet Rådgivning: FamilieTestamente tilbyder personlig rådgivning, så din fremtidsfuldmagt er tilpasset dine specifikke behov og livssituation.

Hvis du ejer en virksomhed kan du også læse mere om fremtidsfuldmagt for virksomhedsejere her.

For mere information om, hvordan FamilieTestamente kan hjælpe dig med at oprette en sikker og juridisk bindende fremtidsfuldmagt – læs mere