Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

To kvinder der underskriver dokument

Foredrag i november

Kom til gratis foredrag over hele landet!

Vores tapas og testamente foredrag byder på en hyggelig og informativ aften, hvor fokus ligger på hvordan du og din familie kan opnå den bedst mulige juridiske sikring ved alderdom, sygdom og dødsfald.

Vores jurister har stor erfaring med at rådgive og vejlede vores kunder og har en høj faglig viden til, at få sikret dig og din familie bedst muligt. Du er derfor i trygge hænder hos os. Vi ser desværre mange ulykkelige eksempler på, hvor galt det kan gå, hvis ikke man har sikret hinanden eller taget stilling til hvad der skal ske ved evt. sygdom og dødsfald. På vores foredrag kan du blive klogere på dine muligheder for, at få skabt den bedste og mest sikre fremtid for dig og din familie.

Der bliver altid serveret en let og lækker anretning i form af tapas eller sandwich samt vin og vand.

I forbindelse med foredraget tilbyder vi 10 % rabat på oprettelse af juridiske dokumenter.

Vores foredrag i november

Vi afholder foredrag over hele landet, så der er også helt sikkert et sted nær dig. Lige nu holder vi foredrag på følgende steder, men der kommer hele tiden flere til:

Find hele listen med foredrag her