Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Nyt samarbejde med Legeheltene

FamilieTestamente har indgået samarbejde med Legeheltene

Velgørenhedsorganisation Legeheltene og FamilieTestamente har indgået et samarbejde, så alle der ønsker at testamentere til Legeheltene tilbydes 25% rabat på testamente og gratis juridisk rådgivning om arv og testamente.

Når du testamenterer til Legeheltene, er du med til at skabe et frirum for indlagte børn – et frirum hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom for en stund træder i baggrunden.

Legeheltenes formål er at bringe fysisk aktivitet ind på hospitalerne er at sikre, at børnenes udvikling ikke går i stå under indlæggelsen. Legeheltene arrangerer bevægelsesfyldte lege, der stimulerer og udfordrer børnene, og som derved bidrager positivt til børnenes fysiske, kognitive og sociale udvikling.

”Vi er meget stolte over og glade for, at vi kan offentliggøre vores samarbejde med Legeheltene. Et samarbejde som betyder en masse for os, nemlig at kunne være med til at skabe trygge rammer for både dem som testamenterer og ikke mindst for de indlagte børn og unge”, fortæller Salgs- og kundechef i FamilieTestamente Thomas Funch.

FamilieTestamente er én af Danmarks største digitale virksomheder inden for familie-og arveret, og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning. Vores rådgivning er af absolut højeste faglige kvalitet kombineret med de nyeste digitale løsninger. Det er vores højt specialiserede jurister, som foretager al rådgivning indenfor alle aspekter af familie- og arveret.

Læs meget mere om, hvordan du testamenterer til legeheltene her