Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

En kvinde, der sidder med armen i slynge og underskriver kontrakt

Skal du på skiferie? Eller er du kommet til skade på din skiferie?

Med en fremtidsfuldmagt sikrer du dig selv og din familie, hvis du skulle komme ud for en alvorlig ulykke på din skiferie.

I en fremtidsfuldmagt vælger du selv, hvem der skal kunne træde til og hjælpe dig, hvis du kommer alvorligt til skade på pisterne og herved mister evnen til at handle på dine egne vegne. Den eller de personer, du vælger, kan så varetage dine interesser i såvel økonomiske og personlige forhold.

Hvis uheldet er ude, er konsekvensen ved ikke at have en fremtidsfuldmagt stor. Uden en fremtidsfuldmagt er det en person fra det offentlige, der skal varetage dine interesser. I det tilfælde har din familie og dine nærmeste ikke mulighed for at hjælpe dig i dagligdagen, hverken i forhold til pengesager eller i relation til det offentlige.

Med en fremtidsfuldmagt skaber du tryghed for dig selv og din familie, da fremtidsfuldmagten kun træder i kraft, hvis du er ude af stand til at tage vare på sig selv. Vi anbefaler derfor altid at få lavet en fremtidsfuldmagt inden en skiferie. Både for din egen og din families skyld.

Læs mere om fremtidsfuldmagten eller kontakt os

af jurist Cathrine Gert Nielsen