Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Stud.jur. til familie- og arveret i Køge eller Aarhus

  • Er du stud.jur. og har du en drøm om at specialisere dig indenfor familie- og arveret?

  • Og vil du være en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed i vækst med muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt og hvor ansvar og læring går hånd i hånd?

Velkommen til Familie Testamente

FamilieTestamente er en af Danmarks største virksomheder inden for familie- og arveret og anvender tech for at optimere processerne og gøre hverdagen meget mere spændende. Vi har kontorer i København, Køge, Holbæk, Næstved og Aarhus.  Vores mission er, at sikre flest mulige danskere ved sygdom, skilsmisse og død. Vi er i høj vækst og udvider vores team af stud.jur.

Dit nye team sidder i Køge og Aarhus og du kan glæde dig til at indgå i et super team med høj faglighed, hvor vi dagligt spiller hinanden gode.

Stemningen på kontoret er god, og vi forstår at få det bedste ud af en arbejdsdag. Og så tilbyder vi selvfølgelig fleksibilitet i forhold til dit studie og arbejdstid ligesom du indimellem kan arbejde hjemmefra.

Om dig

Vi er på udkig efter dig, der interesserer dig for familie- og arveret og som forstår, at omsætte din teoretiske viden til værdiskabende oplevelser for vores klienter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at besvare henvendelser fra vores klienter på både telefon og mail, foretage rettelser i udarbejdede dokumenter samt hjælpe med sagsbehandlingen. Din arbejdstid vil ligge i hverdage fra kl. 9-17 og vi får fint fordelt alle timerne i et samarbejde mellem alle stud.jur.

Vi forventer du har afsluttet faget familie-og arveret. I din hverdag skal du tale med mange forskellige typer mennesker og vi lægger stor vægt på, at du er nærværende, handlingsorienteret og troværdig.

Vi er en del af DreistStorgaard Advokater

Advokaterne i DreistStorgaard bistår FamilieTestamentes jurister med læring og løbende uddannelse. Derudover deles kontor i København, Køge, Holbæk, Næstved og Aarhus. I alt beskæftiger DreistStorgaard Advokater ca. 100 gode og dygtige mennesker –  en blanding af advokater, jurister, sagsbehandlere, jurastuderende mm. 

Interesseret?

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Thomas Funch på tlf. 7174 7771 eller e-mail thomas@familietestamente.dk.

Send dit CV og ansøgning og dit CV via link på siden her – vi indkalder løbende til samtaler, så søg gerne allerede i dag.