Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Testamente underskrivning

Testimonial fra Skanderborg Håndbold

Skab en sikker fremtid for dig selv og din familie – og støt klubben samtidig

FamilieTestamente er sponsor og fordelspartner for Skanderborg Håndbold. Det betyder, at vi tilbyder 10% i rabat for medlemmer, familier og frivillige i og omkring Skanderborg Håndbold, og samtidig donerer vi et matchende beløb i støtte til ungdomsarbejdet i klubben. Bliv kontaktet – læs mere 

Herunder fortæller Inger Sørensen fra Skanderborg Håndbold om hendes oplevelser omkring FamilieTestamente.

Testimonial

”Min mand døde for 11 1/2 år siden, og forinden fik vi skrevet et testamente. Jeg er siden blevet bekendt med muligheden for en fremtidsfuldmagt. Fremtidsfuldmagten synes jeg er en god måde at sikre både mig selv og min nærmeste familie på, mens jeg stadig er beslutningsdygtig og ved mine fulde fem.

“Forskellen” er jo, at testamentet bestemmer efter man er gået bort, mens fremtidsfuldmagten er gældende i levende live – hvis man bliver ude af stand til at varetage egne behov og interesser.

Jeg fandt i forbindelse med rådgivningen fra FamilieTestamente ud af, at fuldmagten indeholder mere, end jeg havde tænkt på. F.eks. blev jeg spurgt, om mine børn må udstyre mig med GPS, hvis jeg bliver dement. Det glæder mig, at det er en mulighed, for jeg har altid syntes det var trist, når demente mennesker er “gået hjemmefra” – og siden er fundet druknede eller måske på anden vis har mistet livet. Min fremtidsfuldmagt giver mig ro fordi jeg nu ved, at mine døtre kan navigere på mine vegne – til alles bedste.

Jeg vil absolut anbefale FamilieTestamente – de har konkurrencedygtige priser og god betjening. Jeg oplevede en meget professionel, og samtidig nærværende og personlig rådgivning. Der var en tryg atmosfære, som gav mig ro.”

 

Har du spørgsmål til familie- og arveretten står vi i FamilieTestamentet klar til at hjælpe dig. Vi kan blandt andet tilbyde rådgivning indenfor fremtidsfuldmagt, ægtepagt, eller oprettelse af testamenter.