Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

Din advokat til testamente - Hjælp til testamente hos FamilieTestamente

Velliv & FamilieTestamente i samarbejde

FamilieTestamente har indgået samarbejde med Velliv

Pensions- og livsforsikringsselskabet Velliv og FamilieTestamente har indgået et samarbejde, så kunder og medarbejdere i Velliv kan få skræddersyede juridiske dokumenter, som sikrer den enkelte og deres familie i tilfælde af sygdom, skilsmisse og død.

Det betyder, at Vellivs godt 400.000 kunder og 700 medarbejdere nu har mulighed for at få hjælp til alle juridiske dokumenter på fordelagtige vilkår – og skabe en sikker fremtid for dem selv og deres familier.

Vi er meget stolte over og glade for, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået et samarbejde med Velliv. Vi deler de samme værdier omkring menneskelig og økonomisk tryghed. Vi stiller begge høje krav til kvalitet og personlig rådgivning – og derfor er dette samarbejde, det helt rigtige match for os”, fortæller Salgs- og kundechef i FamilieTestamente Thomas Funch.

Velliv er et af Danmarks største kommercielle pensions- og livsforsikringsselskaber. Her er fokus på at sikre at kunderne har pensionsløsninger, der passer til netop deres behov og ønsker, og som sikrer, at kunderne kan føle sig trygge omkring deres økonomi – både i deres tid på arbejdsmarkedet, hvis de bliver syge eller kommer til skade såvel som i deres tid som pensionist.

”Vellivs vigtigste opgave er at bidrage med tryghed og god rådgivning til kunderne. Samarbejdsaftalen med FamilieTestamente giver Velliv endnu bedre mulighed for både at rådgive men også sikre, at kunderne i Velliv får tryghed om fx arveforhold og andre juridiske udfordringer,” siger Privatdirektør i Velliv Kenneth Ramløse og fortsætter:

”Når vi har indgået et samarbejde med netop FamilieTestamente skyldes det, at de kan levere juridisk bistand i både digitale selvbetjeningsløsninger og via personlig rådgivning, så Vellivs ca. 400.000 privatkunder kan få rådgivning i de kanaler, som de ønsker.”

FamilieTestamente er én af Danmarks største digitale virksomheder inden for familie-og arveret, og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning. Vores rådgivning er af absolut højeste faglige kvalitet kombineret med de nyeste digitale løsninger. Det er vores højt specialiserede jurister, som foretager al rådgivning indenfor alle aspekter af familie- og arveret.

Kontakt Salgs- og kundechef Thomas Funch for mere information
thomas@familietestamente.dk
Tlf. 7174 7771