Familie Testamente ApS tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie- og arveretten. Vi er alle uddannet på Københavns, Århus, Odense eller Aalborg Universitet, og specialiserer os udelukkende i testamenter, fremtidsfuldmagter børnetestamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie- og arveretten. Processen hos Familie Testamente er enkelt og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris på udarbejdelsen af dit testamente.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Emma Novak Christensen. Familie Testamente startede ud som en hobby, da Emma fik barn og dermed ikke længere havde tid og mulighed for at beholde sit studiejob. Hun grundlagde derfor Familie Testamente og arbejdede i begyndelsen hjemme fra sin egen stue. Virksomheden blev dog hurtigt en succes, som resulterede i et stort kundetække, der krævede ansættelse af flere jurister. I dag har Familie Testamente kontor i Køge hos DreistStorgaard Advokater A/S.

Mission
Hos Familie Testamente ApS er vores mission, at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede testamenter og øvrige juridiske dokumenter, som sikrer dig og din familie bedst muligt. Vi hjælper dig med et juridisk korrekt testamente, der afspejler din sidste vilje, og sikrer at din arv går til dem, du ønsker.

Vision
Vores vision er, at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af testamenter og øvrige juridiske dokumenter indenfor familie- og arveretten. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt testamente og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris.

emma

Emma Novak Christensen
Cand.jur.
Stifter og partner

Emma er ejer af og direktør i Familie Testamente og grundlagde virksomheden i 2016. Emma er uddannet fra Københavns Universitet, og har siden opstarten af Familie Testamente haft fokus på at hjælpe virksomhedens klienter med at udarbejde testamenter. Derudover står hun for driften af virksomheden. Emma har stor praktisk erfaring inden for jurafaget og har blandt andet arbejdet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Derudover har hun arbejdet på et advokatkontor, hvor hun udarbejdede testamenter.

aqdas

Aqdas A. Olsen
Cand.jur.

Aqdas Arshad er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2016 med speciale i familie- og arveret.

Aqdas har arbejdet hos Familie Testamente siden marts 2018. Aqdas er enormt dygtig til at visualisere sine klienters familiesituationer og de tanker de gør sig, så de kommer frem til den bedste løsning, der passer netop den familie.

Aqdas er nok en af de sejeste jurister jeg har mødt og med en enorm viljestyrke. Aqdas er blind, men har ikke ladet sig påvirke af dette. Hun har gennemført jurauddannelsen og arbejder i dag som jurist, på lige fod med vores andre jurister. Hun er vildt dygtig og med en kæmpe viljestyrke.

Hvis du ønsker at tale med Aqdas omkring din situation, kan du kontakte hende direkte på:
Tlf.: 71742558
Mail: aqdas@familietestamente.dk

Mia

Mia Lyngbak Rasmussen
Cand.jur.

Martin

Martin Abild
Cand.jur.

Martin er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2018 og har tidligere arbejdet som stud.jur. i advokatfirma, hvor han beskæftigede sig med inkasso og ejendomshandel. Derudover har Martin været stud.jur. I Roskilde Stift, under Kirkeministeriet, hvor han fortsatte efter afsluttet uddannelse. Martin har været ansat i Ankestyrelsen indtil han blev ansat hos os i november 2019.

Martin er særligt glad for den direkte klientkontakt som han får med de personer og familier han er i kontakt med, og den forskel det gør for dem når de bliver sikret som familie. Særligt, brænder Martin for jobbet, da han er med til at sikre noget der er så vigtigt for familien, så de kan føle en ro over at der er styr på det, og netop dette gør at Martin er meget empatisk og personlig i sin rådgivning.

Privat er Martin bosat i Køge sammen med sin kæreste og søn. Martin går meget op i sport og har selv spillet håndbold i en årrække.
Tlf.: 71748187
Mail: martin@familietestamente.dk

Isabella

Isabella Andersen
Cand.jur.

Isabella er uddannet jurist i 2019. Isabella tidligere var ansat som stud.jur. i DreistStorgaard Advokater A/S og hun overgik derfra til os som stud.jur. i vores sagsbehandlingsafdeling, indtil hun pr. 17. Juni 2019 blev fastansat som Juridisk rådgiver.

Isabella er meget personlig i sin rådgivning, og er fantastisk god til at formidle juraen således, at alle kan forstå det. Dét Isabella brænder allermest for ved sit arbejde er at man hele tiden lærer noget nyt, så hun kan udvikle sig både fagligt og personligt, og at hun får mulighed for at tale med mange forskellige mennesker, hvilket også gør arbejdet afvekslende.

Privat er Isabella bosiddende i Valby og hun er uden tvivl kontorets humørbombe. Isabella er altid glad og meget social, og er fuld af gode ideer til sociale arrangementer. Isabella bidrager med en masse glæde, både privat og arbejdsmæssigt, hvilket også afspejler sig i hendes rådgivning, hvor hun altid har et smil på læben og er meget nærværende.

Hvis du ønsker at tale med Isabella, kan du kontakte hende på:
Tlf.: 71 74 27 29
Mail:
 isabella@familietestamente.dk

Caroline

Caroline Ravn Pedersen (barsel)
Cand.jur.

Caroline har studeret jura i Odense på Syddansk Universitet og blev færdiguddannet Cand.jur. i 2015. Tidligere har Caroline arbejdet som stud.jur. på et advokatkontor, hvor hun primært beskæftigede sig med erhvervsret, og hun er nu ansat hos os som juridisk rådgiver.

Dét Caroline godt kan lide ved sit job, er at der er meget klientkontakt, hvor hun får talt med en masse forskellige mennesker og familier, og sørger for at disse familier bliver sikret på bedste vis. Det inspirerer Caroline, at kunne være medvirkende til at sikre så mange familier, hvilket afspejler sig i hendes rådgivning, hvor hun er meget personlig.

Privat er Caroline gift og har en datter med sin mand, samt endnu en datter på vej, som ankommer i det nye år. Caroline og hendes mand har boet 5 år i Holland og Belgien og netop vendt hjem til Danmark og har bosat sig i Strøby, og Caroline nyder derfor at være hjemme og bruge masser af tid på sin familie og sine venner.

aisha

Aisha Hussain
Cand.jur.

Aisha er uddannet Cand.Jur. fra Københavns Universitet i 2015, og har tidligere arbejdet som stud.jur. i et boligselskab. Efter færdiggjort uddannelse har Aisha arbejdet som jurist i Vordingborg Kommune i handikap- og psykiatriafdelingen, indtil hun blev ansat hos os i december 2019.

Dét som Aisha særligt er glad for ved sit job, er rådgivningen, hvor hun får mulighed for at gøre en forskel for de personer hun taler med, ved at hjælpe dem med at sikre sig selv og sin familie. Aisha er meget empatisk i sin rådgivning og giver sig god tid til at sætte sig ind i hver klients situation, hvilket gør hendes rådgivning meget personlig og nede på jorden.

Privat bor Aisha på Frederiksberg. Aisha er meget kreativ, hvilket kommer sig til udtryk i henna-kunst og i bagværk, som vi på kontoret også får glæde af.

I kan kontakte Aisha på:
Tlf.: 71748174
Mail: aisha@familietestamente.dk

Johanna

Johanna Wennerwald
Stud.jur.

Johanna er jurastuderende på Københavns Universitet og har afsluttet Familie- arveret i januar 2019. Johanna blev ansat i vores sagsbehandlingsafdeling i juni 2019 som hendes allerførste studiejob.

I vores sagsbehandlingsafdeling er Johannas primære opgaver at besvare henvendelser fra klienter med spørgsmål samt at gennemgå dokumenter mv. på mail og telefon. Dét Johanna godt kan lide ved sit job er, at hun kommer i direkte kontakt med klienterne, og derved lærer en masse – ikke blot om at formidle juraen, men også om processerne i sagsgangen. Johanna er særligt glad for det ansvar hun får tillagt i sit arbejde og den selvstændighed der medfølger.

Johanna er utrolig venlig og grundig i sit arbejde og gør alt for at sikre, at vores klienter får svar på deres spørgsmål hurtigst muligt og føler sig godt tilpas.

Privat bor Johanna på Nørrebro og har spillet håndbold i mange år.

Julie

Julie Kastberg
Stud.jur.

Julie er jurastuderende på Købehavns Universitet og bliver færdiguddannet som Cand.jur. til december 2020. Julie har tidligere været ansat som stud.jur. hos Alm. Brand Bank og på advokatkontor i København inden hun blev ansat hos os i december 2019.

Julie sidder i vores sagsbehandlingsafdeling, hvor hendes primære opgave er at besvare henvendelser med spørgsmål, samt yderligere uddybning af dokumenter mv. på mail og telefon. Dét Julie godt kan lide ved sit job er den direkte klientkontakt, hvor hun får mulighed for at bruge sin brede viden indenfor Familie- og arveret og udvikle sin evne til formidle juraen ud til forskellige mennesker.

Julie er meget grundig og engageret i sin vejledning, hvor hun gør alt for at sikre, at vores klienter får den bedste løsning for dem og føler sig godt tilpas. Julie er særligt god til at formidle juraen så den bliver enkel og forståelig.

Privat bor Julie på Amager med sin kæreste. Julie er meget rejseglad og elsker særligt at stå på ski som hun har gjort hele sit liv.

billede-paa-vej

Ida Schiøler
Stud.jur.


Call Now Button