FamilieTestamente tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor arveretten. Vi er alle uddannet på Københavns eller Aalborg Universitet, og specialiserer os udelukkende i testamenter, børnetestamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor arveretten. Processen hos FamilieTestamente er enkelt og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris på udarbejdelsen af dit testamente.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Emma Christensen. FamilieTestamente startede ud som en hobby, da Emma fik barn og dermed ikke længere havde tid og mulighed for at beholde sit studiejob. Hun grundlagde derfor FamilieTestamente og arbejdede i begyndelsen hjemme fra sin egen stue. Virksomheden blev dog hurtigt en succes, som resulterede i et stort kundetække, der krævede ansættelse af flere jurister. I dag har Familie Testamente kontor i Albertslund, og der ansættes flere medarbejdere i takt med, at virksomheden bliver større.

Mission
Hos FamilieTestamente er vores mission, at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede testamenter, som sikrer dig og din familie bedst muligt. Vi hjælper dig med et juridisk korrekt testamente, der afspejler din sidste vilje, og sikrer at din arv går til dem, du ønsker.

Vision
Vores vision er, at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af testamenter. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt testamente og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris.

emma

Emma Christensen
Adm. direktør, partner, stifter

Emma er ejer af og direktør i FamilieTestamente og grundlagde virksomheden i 2016. Emma er uddannet fra Københavns Universitet, og har siden opstarten af Familie Testamente haft fokus på at hjælpe virksomhedens klienter med at udarbejde testamenter. Derudover står hun for driften af virksomheden. Emma har stor praktisk erfaring inden for jurafaget og har blandt andet arbejdet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Derudover har hun arbejdet på et advokatkontor, hvor hun udarbejdede testamenter.

IMG_19881

Mia Rasmussen
Cand.jur.

louise

Louise Bryde Nielsen
Cand.jur.

fp

Aqdas Arshad
Cand.jur.

fp

Kira Iqbal
Cand.jur.

fp

Tine Elise Kristensen
Cand.jur.

fp

Isabella Foshammer Andersen
Stud.jur.

IMG_1973 kopi

Jan Mejlkjær
Marketingdirektør, partner

Jan er partner og medstifter af FamilieTestamente, og har siden 1998 arbejdet med online markedsføring og start-up projekter. Jan har en stor erfaring inden for annoncering på de sociale medier og har været involveret i flere succesfulde online virksomheder.