Familie Testamente tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, fremtidsfuldmagter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie- og arveretten. Vi er alle uddannet på Københavns eller Aalborg Universitet, og specialiserer os udelukkende i testamenter, fremtidsfuldmagter, børnetestamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie- og arveretten. Processen hos Familie Testamente er enkelt og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris på udarbejdelsen af dit testamente.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Emma Christensen. Familie Testamente startede ud som en hobby, da Emma fik barn og dermed ikke længere havde tid og mulighed for at beholde sit studiejob. Hun grundlagde derfor Familie Testamente og arbejdede i begyndelsen hjemme fra sin egen stue. Virksomheden blev dog hurtigt en succes, som resulterede i et stort kundetække, der krævede ansættelse af flere jurister. I dag har Familie Testamente kontor i Køge.

Familie Testamente driver ikke advokatvirksomhed og er dermed ikke omfattet af reglerne for advokatvirksomhed. Familie Testamente er ikke er underlagt Advokatrådets tilsyn, men er underlagt tilsyn af Forbrugerombudsmanden.

Mission
Hos Familie Testamente er vores mission, at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede testamenter, som sikrer dig og din familie bedst muligt. Vi hjælper dig med et juridisk korrekt testamente, der afspejler din sidste vilje, og sikrer at din arv går til dem, du ønsker.

Vision
Vores vision er, at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af testamenter. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt testamente og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris.

emma

Emma Christensen
Stifter og partner

Emma er ejer af Familie Testamente og grundlagde virksomheden i 2016. Emma er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og har siden opstarten af Familie Testamente haft fokus på at hjælpe virksomhedens klienter med at udarbejde testamenter. Derudover stod hun for driften af virksomheden frem til oktober 2019. Emma har stor praktisk erfaring inden for jurafaget og har blandt andet arbejdet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Derudover har hun arbejdet på et advokatkontor, hvor hun udarbejdede testamenter.
Emma arbejder i dag som advokatfuldmægtig i DreistStorgaard Advokater og har således ikke ansættelse i Familie Testamente. Emma er fortsat medejer og er med på bestyrelsesmøder.

Mia

Mia Rasmussen
Cand.jur.

Louise

Louise Bryde Nielsen, Cand.jur.
Louise Bryde Nielsen har været ansat hos os siden maj 2017. Louise er uddannet Cand.jur. på Københavns Universitet i 2016. Louise har gennem hele sin studietid arbejdet på et advokatkontor indenfor familie- og arveret og bistået advokaten med udarbejdelse af testamenter og behandling af dødsboer. Louise er specialiseret i familie- og arveret og hvis du taler med Louise, er du sikret en meget grundig rådgivning af din situation. Privat bor Louise på Frederiksberg – men hvem ved. Måske hun en dag bliver så glad for Køge, at hun flytter herned ☺️
Hvis I ønsker at tale med Louise omkring jeres situation, kan I kontakte hende direkte på:
E-mail: louise@Familie Testamente.dk
Telefon direkte: 71 74 77 71

Aqdas

Aqdas Arshad, Cand.jur.
Aqdas har arbejdet hos Familie Testamente siden marts 2018, og har derfor været en del af os i lidt over 1 år. Aqdas er enormt dygtig til at visualisere sine klienters familiesituationer og de tanker de gør sig, så de kommer frem til den bedste løsning, der passer netop den familie.
Aqdas er nok en af de sejeste jurister jeg har mødt og med en enorm viljestyrke. Aqdas er blind, men har ikke ladet sig påvirke af dette. Hun har gennemført jurauddannelsen og arbejder i dag som jurist, på lige fod med vores andre jurister. Hun er vildt dygtig og med en kæmpe viljestyrke.
Hvis du ønsker at tale med Aqdas omkring din situation, kan du kontakte hende direkte på:
E-mail: aqdas@Familie Testamente.dk
Telefon direkte: 71 74 25 58

sabrina

Sabrina Poulsen, stud.jur.
Sabrina er jurastuderende på Københavns Universitet og blev ansat som stud.jur. hos os i maj 2019 som hendes allerførste studiejob. Sabrina har afsluttet Familie- arveret i januar 2019 og kommer derfor med den nyeste viden inden for Familie-arveret. Sabrina sidder i vores sagsbehandlingsafdeling, hvor hendes primære opgave er at besvare henvendelser med spørgsmål, samt yderligere uddybning af dokumenter mv. på mail og telefon. Dét Sabrina godt kan lide ved sit job er, at hun lærer en masse af at bruge juraen i praksis, og derved udvikler sig både fagligt og personligt. Særligt, er Sabrina glad for jobbet, da hun udvikler sin evne til at formidle juraen ud til forskellige mennesker. Privat er Sabrina bosiddende i Køge med sin mand og har sort bælte i Taekwondo.

Isabella

Isabella Andersen, cand.merc.jur.
Isabella er uddannet Cand.Merc.Jur. fra CBS på Frederiksberg i 2019 og har derfor lige færdiggjort sin kandidatuddannelse. Som mange af jer måske ved, har vi indgået et samarbejde med DreistStorgaard Advokater i Køge, hvor Isabella tidligere var ansat som stud.merc.jur. Isabella overgik fra DreistStorgaard Advokater til os som stud.merc.jur. i vores sagsbehandlingsafdeling, indtil hun pr. 17. Juni 2019 blev fastansat som Juridisk rådgiver.

Isabella er meget personlig i sin rådgivning, og er fantastisk god til at formidle juraen således, at alle kan forstå det. Dét Isabella brænder allermest for ved sit arbejde er at man hele tiden lærer noget nyt, så hun kan udvikle sig både fagligt og personligt, og at hun får mulighed for at tale med mange forskellige mennesker, hvilket også gør arbejdet afvekslende. Privat er Isabella bosiddende i Valby og hun er uden tvivl kontorets humørbombe. Isabella er altid glad og meget social, og er fuld af gode ideer til sociale arrangementer. Isabella bidrager med en masse glæde, både privat og arbejdsmæssigt, hvilket også afspejler sig i hendes rådgivning, hvor hun altid har et smil på læben og er meget nærværende. Hvis du ønsker at tale med Isabella, kan du kontakte hende på:
E-mail: isabella@Familie Testamente.dk
Telefon direkte: 71 74 27 29

IMG_1973 kopi

Jan Mejlkjær
Marketingdirektør, partner

Jan er partner og medstifter af Familie Testamente, og har siden 1998 arbejdet med online markedsføring og start-up projekter. Jan har en stor erfaring inden for annoncering på de sociale medier og har været involveret i flere succesfulde online virksomheder.

Johanna

Johanna Egede Wennerwald
Johanna er jurastuderende på Københavns Universitet og har afsluttet Familie- arveret i januar 2019. Johanna blev ansat i vores sagsbehandlingsafdeling i juni 2019 som hendes allerførste studiejob.
I vores sagsbehandlingsafdeling er Johannas primære opgave at besvare henvendelser fra klienter med spørgsmål samt at gennemgå dokumenter mv. på mail og telefon. Dét Johanna godt kan lide ved sit job er, at hun kommer i direkte kontakt med klienterne, og derved lærer en masse – ikke blot om at formidle juraen, men også om processerne i sagsgangen. Johanna er særligt glad for det ansvar hun får tillagt i sit arbejde og den selvstændighed der medfølger.

Johanna er utrolig venlig og grundig i sit arbejde og gør alt for at sikre, at vores klienter får svar på deres spørgsmål hurtigst muligt og føler sig godt tilpas. Privat bor Johanna på Nørrebro og har spillet håndbold i mange år.

Caroline

Caroline Ravn Pedersen
Caroline har studeret jura i Odense på Syddansk Universitet og blev færdiguddannet Cand.jur. i 2015. Tidligere har Caroline arbejdet som stud.jur. på et advokatkontor, hvor hun primært beskæftigede sig med erhvervsret, og hun er nu ansat hos os som juridisk rådgiver og ansvarlig for virksomhedens daglige drift.

Dét Caroline godt kan lide ved sit job er, at der er meget klientkontakt, hvor hun får talt med en masse forskellige mennesker og familier, og sørger for, at disse familier bliver sikret på bedste vis. Det inspirerer Caroline, at kunne være medvirkende til at sikre så mange familier, hvilket afspejler sig i hendes rådgivning, hvor hun er meget personlig.

Privat er Caroline gift og har en datter med sin mand, samt endnu en datter på vej, som ankommer i det nye år. Caroline og hendes mand har boet 5 år i Holland og Belgien, og er netop vendt hjem til Danmark og bosat sig i Strøby, hvor Caroline nyder, at være hjemme og bruge masser af tid på sin familie og sine venner.

Tlf. 71 74 23 34
E-mail: caroline@Familie Testamente.dk

Martin

Martin Abild
Martin er uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2018 og har tidligere arbejdet som stud.jur. i advokatfirma, hvor han beskæftigede sig med inkasso og ejendomshandel. Derudover har Martin været stud.jur. I Roskilde Stift, under Kirkeministeriet, hvor han fortsatte efter afsluttet uddannelse. Martin har været ansat i Ankestyrelsen indtil han blev ansat hos os i november 2019.

Martin er særligt glad for den direkte klientkontakt som han får med de personer og familier han er i kontakt med, og den forskel det gør for dem når de bliver sikret som familie. Særligt, brænder Martin for jobbet, da han er med til at sikre noget der er så vigtigt for familien, så de kan føle en ro over at der er styr på det, og netop dette gør at Martin er meget empatisk og personlig i sin rådgivning.

Privat er Martin bosat i Køge sammen med sin kæreste og søn. Martin går meget op i sport og har selv spillet håndbold i en årrække.

Tlf.: 71 74 81 87
E-mail: martin@Familie Testamente.dk

Julie

Julie

Aisha

Aisha