FamilieTestamente tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af juridisk korrekte testamenter, fremtidsfuldmagter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie- og arveretten. Vi er alle uddannet på Københavns eller Aalborg Universitet, og specialiserer os udelukkende i testamenter, fremtidsfuldmagter, børnetestamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie- og arveretten. Processen hos FamilieTestamente er enkelt og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris på udarbejdelsen af dit testamente.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Emma Christensen. FamilieTestamente startede ud som en hobby, da Emma fik barn og dermed ikke længere havde tid og mulighed for at beholde sit studiejob. Hun grundlagde derfor FamilieTestamente og arbejdede i begyndelsen hjemme fra sin egen stue. Virksomheden blev dog hurtigt en succes, som resulterede i et stort kundetække, der krævede ansættelse af flere jurister. I dag har Familie Testamente kontor i Køge.

FamilieTestamente driver ikke advokatvirksomhed og er dermed ikke omfattet af reglerne for advokatvirksomhed. FamilieTestamente er ikke er underlagt Advokatrådets tilsyn, men er underlagt tilsyn af Forbrugerombudsmanden.

Mission
Hos FamilieTestamente er vores mission, at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede testamenter, som sikrer dig og din familie bedst muligt. Vi hjælper dig med et juridisk korrekt testamente, der afspejler din sidste vilje, og sikrer at din arv går til dem, du ønsker.

Vision
Vores vision er, at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af testamenter. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt testamente og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris.

emma

Emma Christensen
Adm. direktør, partner, stifter

Emma er ejer af og direktør i FamilieTestamente og grundlagde virksomheden i 2016. Emma er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og har siden opstarten af Familie Testamente haft fokus på at hjælpe virksomhedens klienter med at udarbejde testamenter. Derudover står hun for driften af virksomheden. Emma har stor praktisk erfaring inden for jurafaget og har blandt andet arbejdet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Derudover har hun arbejdet på et advokatkontor, hvor hun udarbejdede testamenter.

Mira

Mia Rasmussen
Cand.jur.

Louise

Louise Bryde Nielsen, Cand.jur.
Louise Bryde Nielsen har været ansat hos os siden maj 2017. Louise er uddannet Cand.jur. på Københavns Universitet i 2016. Louise har gennem hele sin studietid arbejdet på et advokatkontor indenfor familie- og arveret og bistået advokaten med udarbejdelse af testamenter og behandling af dødsboer. Louise er specialiseret i familie- og arveret og hvis du taler med Louise, er du sikret en meget grundig rådgivning af din situation. Privat bor Louise på Frederiksberg – men hvem ved. Måske hun en dag bliver så glad for Køge, at hun flytter herned ☺️
Hvis I ønsker at tale med Louise omkring jeres situation, kan I kontakte hende direkte på:
E-mail: louise@familietestamente.dk
Telefon direkte: 71 74 77 71

Aqdas

Aqdas Arshad, Cand.jur.
Aqdas har arbejdet hos Familie Testamente siden marts 2018, og har derfor været en del af os i lidt over 1 år. Aqdas er enormt dygtig til at visualisere sine klienters familiesituationer og de tanker de gør sig, så de kommer frem til den bedste løsning, der passer netop den familie.
Aqdas er nok en af de sejeste jurister jeg har mødt og med en enorm viljestyrke. Aqdas er blind, men har ikke ladet sig påvirke af dette. Hun har gennemført jurauddannelsen og arbejder i dag som jurist, på lige fod med vores andre jurister. Hun er vildt dygtig og med en kæmpe viljestyrke.
Hvis du ønsker at tale med Aqdas omkring din situation, kan du kontakte hende direkte på:
E-mail: aqdas@familietestamente.dk
Telefon direkte: 71 74 25 58

Sabrina

Sabrina Poulsen, stud.jur.
Sabrina er jurastuderende på Københavns Universitet og blev ansat som stud.jur. hos os i maj 2019 som hendes allerførste studiejob. Sabrina har afsluttet Familie- arveret i januar 2019 og kommer derfor med den nyeste viden inden for Familie-arveret. Sabrina sidder i vores sagsbehandlingsafdeling, hvor hendes primære opgave er at besvare henvendelser med spørgsmål, samt yderligere uddybning af dokumenter mv. på mail og telefon. Dét Sabrina godt kan lide ved sit job er, at hun lærer en masse af at bruge juraen i praksis, og derved udvikler sig både fagligt og personligt. Særligt, er Sabrina glad for jobbet, da hun udvikler sin evne til at formidle juraen ud til forskellige mennesker. Privat er Sabrina bosiddende i Køge med sin mand og har sort bælte i Taekwondo.

 

Isabella

Isabella Andersen, cand.merc.jur.
Isabella er uddannet Cand.Merc.Jur. fra CBS på Frederiksberg i 2019 og har derfor lige færdiggjort sin kandidatuddannelse. Som mange af jer måske ved, har vi indgået et samarbejde med DreistStorgaard Advokater i Køge, hvor Isabella tidligere var ansat som stud.merc.jur. Isabella overgik fra DreistStorgaard Advokater til os som stud.merc.jur. i vores sagsbehandlingsafdeling, indtil hun pr. 17. Juni 2019 blev fastansat som Juridisk rådgiver.

Isabella er meget personlig i sin rådgivning, og er fantastisk god til at formidle juraen således, at alle kan forstå det. Dét Isabella brænder allermest for ved sit arbejde er at man hele tiden lærer noget nyt, så hun kan udvikle sig både fagligt og personligt, og at hun får mulighed for at tale med mange forskellige mennesker, hvilket også gør arbejdet afvekslende. Privat er Isabella bosiddende i Valby og hun er uden tvivl kontorets humørbombe. Isabella er altid glad og meget social, og er fuld af gode ideer til sociale arrangementer. Isabella bidrager med en masse glæde, både privat og arbejdsmæssigt, hvilket også afspejler sig i hendes rådgivning, hvor hun altid har et smil på læben og er meget nærværende. Hvis du ønsker at tale med Isabella, kan du kontakte hende på:
E-mail: isabella@familietestamente.dk
Telefon direkte: 71 74 27 29

IMG_1973 kopi

Jan Mejlkjær
Marketingdirektør, partner

Jan er partner og medstifter af FamilieTestamente, og har siden 1998 arbejdet med online markedsføring og start-up projekter. Jan har en stor erfaring inden for annoncering på de sociale medier og har været involveret i flere succesfulde online virksomheder.

Johanna er jurastuderende på Københavns Universitet og har afsluttet Familie- arveret i januar 2019. Johanna blev ansat i vores sagsbehandlingsafdeling i juni 2019 som hendes allerførste studiejob.
I vores sagsbehandlingsafdeling er Johannas primære opgave at besvare henvendelser fra klienter med spørgsmål samt at gennemgå dokumenter mv. på mail og telefon. Dét Johanna godt kan lide ved sit job er, at hun kommer i direkte kontakt med klienterne, og derved lærer en masse – ikke blot om at formidle juraen, men også om processerne i sagsgangen. Johanna er særligt glad for det ansvar hun får tillagt i sit arbejde og den selvstændighed der medfølger.

Johanna er utrolig venlig og grundig i sit arbejde og gør alt for at sikre, at vores klienter får svar på deres spørgsmål hurtigst muligt og føler sig godt tilpas. Privat bor Johanna på Nørrebro og har spillet håndbold i mange år.