Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

  Ring til os mandag til torsdag 09.00 – 16.30 og fredag 09.00 – 16.00 på (+45) 71 99 21 44 eller skriv til os på kontakt@familietestamente.dk

FamilieTestamente & Andelskassen skaber tryghed for dig og din familie

FamilieTestamente og Andelskassen indgik før sommer et samarbejde, der betyder, at Andelskassens kunder  får gratis rådgivning og 25% rabat på alle udarbejdede juridiske dokumenter hos FamilieTestamente. 

”Vi er meget stolte over at få muligheden for at indgå et samarbejde med en samarbejdspartner, som vægter gode relationer højt, og som interesserer sig for andre mennesker. Vi er glade for, at vi i tæt samarbejde med Andelskassen kan tilbyde bankens kunder tryghed i form af skræddersyede juridiske dokumenter inden for familie- og arveretten. Det er det helt rette match. Både FamilieTestamente og Andelskassen har kunderne i centrum og fokus på at skabe gode og trygge relationer”


For Andelskassen giver det god mening at samarbejde med FamilieTestamente, fortæller Nicolai Flemming Frederiksen, kundedirektør i Andelskassen:

”Relationer er det, der driver alle os i Andelskassen. Vi er mennesker, som interesserer os for andre mennesker, og vi ønsker, at vores kunder skal opleve os som mere end en bank. Vi ønsker at være den tillidsfulde relation, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Fordi vi tror på, at det skaber tryghed for den enkelte. Og at skabe tryghed for vores vigtigste relation – kunderne – er netop det, vi kan gennem samarbejdet med FamilieTestamente,”


FamilieTestamente har store erfaringer med partnerskaber til fordel for kunderne gennem samarbejde med andre virksomheder og organisationer. 

”Vi har gode erfaringer med at samarbejde med andre virksomheder, når vi tilbyder vores ydelser og produkter. Den erfaring trækker vi på, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til Andelskassens kunder,” siger Thomas Funch afslutningsvist.

Vidste du at… FamilieTestamente er én af Danmarks største digitale virksomheder inden for familie-og arveret, og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning.